Blog

5 Kadını Öldürdü İyi Halden Serbest Kalınca Yine Öldürdü

Tayland’da bir enteresan olaydır devam ediyor. En son iyi hali göz nünde bulundurularak serbest bırakılan Somkid Pumpuang adında ki bir cani yakalandı.

Zaten hali hazırda 5 kadını öldürdüğü için tutuklanan ve hapse atılan 55 yaşında ki adam her ne hikmetse iyi hali göz önünde bulundurularak serbest bırakılmıştı. Serbest kaldıktan sonra bir cinayet mahallinde parmak izi bulunduktan sonra tekrar aranmaya başlanmış ve polis tarafından başına ödül konmuştu.

Somkid-Pumpuang-905[1]-i6460cdcfc71b1.jpg

İsmi Somkid Pumpuang olarak açıklanan 55 yaşındaki cani adam, 5 kadını öldürmekten ömür boyu cezası aldı. Öldürdüğü kadınlar arasında fahişe olarak çalışan kadınlarla gece mesaisine gitmekte olan kadınlar yer alıyordu. Aynı zamanda cinayet yöntemi nedeniyle 19. yüzyılın ünlü seri katili ‘Karındeşen Jack’e benzetiliyordu.

Cezaevinde ‘iyi tutumuyla’ dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve ‘örnek mahkum’ diye tarif edilen Pumpuang mayıs ayında serbest bırakıldı.

SON KURBANINI SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA BULDU

Serbest kaldıktan sonra henüz bir kaç ay geçmişti ki Tayland’ın kuzey doğusunda 51 yaşındaki Rasmee Mulichan isimli bir otel görevlisi ölü olarak bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde Somkid Pumpuang’a ait parmak izlerinin tespit edilmesinin ardından yakalanması için bir insan avı başlatıldı.

Somkid-Pumpuang[1]-i6460ce12d875c.jpg

Yetkililerin “Tayland’ın Karındeşen Jack’i” olarak tanımladıkları bu vahşi adam cinayetten birkaç gün sonra ülkenin kuzeydoğusunda bulunan Nakhon Ratchasima bölgesindeki bir tren istasyonunda yakalandı.

Bölgesel yayın yapan Bangkok Post gazetesine göre Somkid Pumpuang, son kurbanı olan kadını Facebook üzerinden bulmuştu. Kendisine avukat olarak tanıtan cani adam kadınla arkadaşlık kurmayı başardı ve hızlı bir şekilde onun evine taşınarak beraber yaşamaya başladı.

 

Zavallı kadın sadece bir kaç gün sonra sonra elleri ve ayakları bağlı, bir elektrik kablosuyla boğulmuş bir halde bulundu. Olay yerinde Pumpuang’ın parmak izlerinin bulunmasının ardından polis aramalara başladı, ayrıca zanlıyla ilgili bilgi verebilecek kişilere de para ödülü vaat edildi.

Somkid-Pumpuang-0[1]-i6460ce409672b.jpg