Arama

Samuel Little Kimdir?

Samuel Little, ABD'de yaklaşık 35 yıl süren bir süreçte 90'dan fazla kadını öldürmekle suçlanan bir seri katildi. Eski bir boksördür ve çoğunlukla kadınları hedef almıştır. 2014 yılında tutuklanmış ve 2019 yılında ölmeden önce üç cinayetten ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştır. Little, FBI tarafından tarihin en ölümcül seri katillerinden biri olarak kabul ediliyor. Şuanda 8 cinayetten mahkum. 60’dan fazla cinayetle bağlantısı olduğu kanıtlandı. Kendisi ise 93’ten fazla cinayet işlediğini itiraf etti.

11/10/2019 16:50 | Son Güncelleme : 27/04/2024 07:39 | Super Admin


Samuel Little Kimdir?
ad image
ad image

Samuel Little, 1987-1997 yılları arasında California’daki 3 kadın cinayeti ile 1994’te Teksas’ta 1 kadın cinayetinden mahkum olan Amerikalı bir seri katilidir.

Tutuklu bulunduğu esnada FBI ajanlarına 93‘ten fazla kişiyi öldürdüğünü itiraf etmiştir. İlk bakışta hayal ürünü gelse de ajanların yaptıkları incelemeler sonucunda 60’dan fazla cinayetle bağlantılı olduğu kanıtlandı. 2005 yılında sona eren cinayet serisi sırasında ülke genelinde 19 eyalette siyahi kadınları öldürdüğünü açıklamıştır. Cezaevinde ki görüşmelerinde sıkıntıdan kurtulmak için boks yaptığını söylemiş ve kendisinin eski bir profesyonel boksör olduğununa dair atıfta bulunmuştur.

Şuanda hala Kaliforniya Eyalet Hapishanesinde ömür boyu hapis cezasını yatıyor. Bu arada yaptığı itiraflarla ilgili hala araştırmalar devam ediyor ve hali hazırda yetkililer onu 60’dan fazla cinayetle ilişkilendirmiş durumda. İtiraf ettiği gibi 90’dan fazla kadın öldürmüş olduğuna inanılmaktadır. Bu da onu tarihin en korkunç seri katili yapmakla birlikte Amerika tarihinin en fazla insan öldürmüş olan seri katili yapmaktadır. İşin ilginç tarafı ise bu güne kadar yakalanmamasına rağmen başka bir cinayetten ömür boyu hapis cezası alınca suçlarını itiraf etmeye başlamasıdır. Herhalde vicdan azabı çektiği için itiraf ettiğini düşünmüyorsunuzdur. Büyük ihtimalle tarihe geçmek ya da zaten hayatının sonunda olduğunu anladığı için son günlerini de öldürdüğü kadınları tekrardan hatırlamak için bu yolu seçmiş olabilir.

KÜNYE

Doğum adı: Samuel Little
Lakap: Samuel McDowell
Sınıflandırma: Seri katil
Karakteristiği: Boğarak öldürme
Kurbanların Sayısı: Şuanda 8 cinayetten mahkum. 60’dan fazla cinayetle bağlantısı olduğu kanıtlandı. Kendisi ise 93’ten fazla cinayet işlediğini itiraf etti.
Doğum Tarihi: 07 Haziran 1940
Cinayetlerin Tarihi: 1970–2005
Tutuklanma Tarihi: 5 Eylül 2012
Kurban Profili: Siyahi kadınlar
Cinayet Yöntemi: Boğma
Yer: Amerika’nın 19 farklı eyaletinde cinayetler işledi.
Durum: Şuanda Kaliforniya Eyalet Hapishanesinde ömür boyu hapis cezasını yatıyor.
Eğitim: Hawthorne Junior Lisesi

Erken Yaşam

Samuel Little, 7 Haziran 1940’ta Georgia, Reynolds’da dünyaya geldi. Annesi için “Gecelerin Kadını” şeklinde bir tabir kullanmaktadır. Doğduktan sonra büyükannesi tarafından büyütülen Little, daha sonra beraberce Ohio, Lorain’e taşındı. Buraya taşındıktan sonra  Hawthorne Junior Lisesine kaydoldu fakat okulda oldukça başarısız olmakla birlikte bazı disiplin sorunları yaşadı.

1956’da henüz 16 yaşındayken Omaha, Nebraska’da haneye tecavüz ve hırsızlık suçlamasından dolayı çocuk suçluların tutulduğu bir kuruma gönderildi.

Samuel Little 20’lı yaşın sonlarına geldiğinde annesiyle birlikte yaşamak için Florida’ya taşındı. Farklı zamanlarda mezarlık işçisi, ambulans görevlisi ve çeşitli günlük işlerde çalışıyordu.

Little, uzun süredir kız arkadaşı olan Jean ile birlikte yaşıyor ve hırsızlık yaparak hayatlarına devam ediyordu. Şuanda küçük bir tekerlekli sandalye kullanıyor. Diyabet ve kalp rahatsızlığı muzdarip.

Suçlar

Honolulu Star-Advertiser gazetesinin yazarlarından birisi olan Tami Abdollah tarafından yayınlanan bir yazıda 20’lı yaşların sonunda eyaletler arasında oldukça fazla seyahat etmeye başladığı ve bu durumun ardından yasalarla sık sık başının belaya girmeye başladığını belirtmiştir.

  • Dolandırıcılık
  • Hırsızlık
  • Silahlı soygun
  • Şiddetli saldırı
  • Alkollü araç kullanma
  • Taciz
  • Tecavüz

Yukarıda belirtilen suçları genellikle 8 eyalette farklı zamanlarda işlemiş ve bu suçlardan dolayı tutuklanmıştı.

Tutuklanması

Samuel Little, 2012 yılında 72 yaşındayken cinayetten tutuklandı. Tutuklandığında sadece 1 cinayetten yargılanmış ve 2 yıl sonra müebbet hapis cezası almıştır. Bu cezasını yattığı sırada FBI’a aslında tek cinayetinin bu olmadığını ve 19 farklı eyalette olmak üzere toplamda 93 kişiden fazla kadını öldürdüğünü itiraf etmeye başlamıştır.

93’ten fazla insanı öldürdüğünü itiraf eden Samuel Little, ıslahevi ilk defa 21 yaşında tutuklanarak hapse girmiştir. 1961 yılında bir mobilya mağazasını soymak suçlamasıyla hapse giren Samuel Little 3 yıl yattıktan sonra serbest kalmıştır. Daha sonra 1964 ile 1975 yılları arasında 11 farklı eyalette hırsızlık, tecavüz girişimi, dolandırıcılık ve kamu görevlilerine saldırı gibi suçlardan 26 kez gözaltına alındı.

1982 ve 1984 yıllarında ise oldukça ilginç bir gelişme yaşanmış ve iki farklı cinayetten gözaltına alınan Little daha sonra aklanmayı başarmıştır. Bu olayların ardından ise arabasında bir kadını boğmaya çalışmaktan iki-buçuk hapis yatmış, sonrasında serbest kalmıştı.

1982’de Little, Mississippi, Pascagoula’da tutuklandı ve o yıl eylül ayında öldürülen 22 yaşındaki Melinda LaPree‘nin öldürülmesiyle suçlandı. Jüri oy çokluğuyla, Samuel Little’in LaPree’nin öldürülmesinden sorumlu olmadığı yönünde karar aldı. Bununla birlikte, soruşturma sırasında Little, Eylül 1982’de cesedi bulunan 26 yaşındaki Patricia Mount cinayeti nedeniyle yargılanmak üzere Florida’ya transfer edildi. Bu dava sırasında iddianameyi hazırlayan savcılık Patricia Mount’un ortadan kaybolmadan önce en son Samuel Little ile birlikte gördüklerini söyleyen tanıkların mahkemede dinlenmesini sağladı fakat tanıkların güvensizliği nedeniyle, Ocak 1984’te Little beraat etti.

Little, bu olayların ardından San Diego civarında kaldığı California’ya taşındı. 1984 yılının Ekim ayında, 22 yaşındaki Laurie Barros‘ı kaçırmak, dövmek ve boğmaya çalışmaktan tutuklandı. Bir ay sonra, polis tarafından arabasının arka koltuğunda bilinçsiz bir kadınla yakalandı. Bu kadın dövülmüş ve boğulmaya çalışılmıştı. Ayrıca Laurie Barros’a saldırdığı aynı yerdeydi. Her iki saldırı suçundan dolayı hapse atıldı ve 1987 yılının Şubat ayında serbest bırakıldığında, hemen Los Angeles’a taşındı ve orada 10 fazla cinayet işledi.

Samuel Little, 13 Eylül 1987’de öldürülen Carol Elford cinayetine karıştığını tespit etmek için yetkililer DNA testini kullandıktan sonra Louisville, Kentucky’de evsizler barınağında 5 Eylül 2012’de tutuklandı. Ayrıca 3 Eylül 1987’de öldürülen Guadalupe Apodaca ve 14 Ağustos 1989’da öldürülen Audrey Nelson cinayetlerinin de onun tarafından işlendiği tespit edildi. Bu üç kadında öldürüldükten sonra Los Angelas sokaklarına atılı halde bulunmuşlardı ve 2012 yılına kadar zanlı bulunamamıştı.

7 Ocak 2013 tarihinde suçlandığı Los Angeles’a iade edildi. Birkaç ay sonra, polis 1980’lerde işlenen ve o zamana dek açıklanmayan düzinelerce cinayetle ilgili olarak Little’in açıklamalarda ve itiraflarda bulunduğunu açıkladı. Mississippi’deki yeni şartlarla bağlantılı olarak, 1982’de gerçekleşen Melinda LaPree cinayeti davası yeniden açıldı. Toplamda, Samuel Little ABD devletinin topraklarında işlenen 60 kadın cinayeti ile ilgili olduğu tespit edildi.

Yargılama

Samuel Little’in Elford, Nelson ve Apodaca cinayetleriyle ilgili davası Eylül 2014’te başladı. İddianameyi hazırlayan savcılar, DNA testi sonuçlarını ve Samuel Little tarafından farklı zamanlarda saldırıya uğramış olan tanıkların ifadelerini mahkemede kullandı.

25 Eylül 2014’te, Little suçlu bulundu ve şartlı tahliye imkânı olmadan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemede karar açıklandığında dahi Samuel Little masum olduğunu savunuyordu. Karatın açıklanmasından sonra Kaliforniya Eyalet Hapishanesinde ömür boyu hapis cezasını çekmesi için gönderildi.

İtirafları

Samuel Litte, 9 Kasım 2018’de, 1996’da Melissa Thomas‘ı boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

13 Kasım 2018’de, 1994 yılında Teksas eyaletinde ki Odessa şehrinde öldürülen Denise Christie Brothers cinayetinden suçlu bulundu. Bu cinayeti “Texas Ranger Division” yetkililerine Mayıs 2018’de itiraf etmişti. Bu cinayetten de suçlu bulunarak bir kere daha ömür boyu hapis cezası aldı.

  • Texas Ranger Division: Teksas eyaletinin başkenti olan Austin’de bulunan, eyalet çapındaki yargı yetkisine sahip, eyalet çapında bir araştırmacı, kanun uygulayıcı kuruluşudur.

Ector İlçesi, Teksas Bölge Savcısı ve Wise İlçesi Şerif Ofisi 13 Kasım 2018’de, Little’in düzinelerce cinayeti itiraf ettiğini, 1970 ve 2005 yılları arasında 35 yıl gibi uzun bir süre içinde 14 farklı eyalette 90’dan fazla kişiyi öldürdüğünü açıkladı.

15 Kasım 2018’de, Alabama, Russell İlçe savcısı, Samuel Little’ın o Kasım ayının başlarında, 1979’da Phenix Şehrinde bulunan 23 yaşındaki Brenda Alexander‘ı öldürdüğünü itiraf ettiğini açıkladı.

16 Kasım 2018’de Georgia, Macon şehri şerifleri, Samuel Little’ın tam olarak tanımlayamadığı bir kadını 1977’de boğarak öldürdüğünü ve 1982’de 18 yaşındaki Fredonia Smith‘i boğarak öldürdüğünü itiraf ettiğini açıkladı. Yetkililer bu cinayetleri tüm ayrıntılarıyla, inandırıcı bir şekilde açıkladığını ifade etti.

2018 sonbaharında Little, 1982 yılında işlediği 55 yaşındaki Dorothy Richards cinayetini ve 1996’da işlediği 40 yaşındaki Daisy McGuire cinayetini itiraf etti; Her ikisinde cesetleri Houma, Louisiana’da bulundu.

19 Kasım 2018’de, Arkansas, Harrison şehri şerifi Troy Peterson, Little’ın 1978’de Gulfport bölgesinde 36 yaşındaki Julia Critchfield‘ı boğarak öldürdüğünü ve cesedini uçurumdan attığını itiraf ettiğini söyledi.

20 Kasım 2018’de Mississippi, Lee şehri savcıları, Little’ın 2005 yılında Tupelo bölgesinde 46 yaşındaki Nancy Carol Stevens‘i öldürdüğünü itiraf ettiğini açıkladı. Bu davanın da Ocak 2019’da mahkemeye taşınacağı açıklandı.

21 Kasım 2018’de Güney Carolina, Richland şehri savcıları, Little’ın, 1978’de Fort Jackson bölgesi yakınlarında cesedi bulunan 19 yaşındaki Evelyn Weston‘u öldürdüğünü itiraf ettiğini açıkladı.

Bununla birlikte Litte, 1982’de Florida, Marion İlçesi’nde cesedi bulunan 20 yaşındaki Rosie Hill’i öldürdüğünü itiraf etti.

27 Kasım 2018’de Federal Soruşturma Bürosu, Violent Criminal Apprehension Program (Şiddetli Suçlu Yakalama Programı) ekibinin yaptığı araştırmalarda Samuel Litte’ın itiraf ettiği cinayetlerden 34 tanesinin doğru olduğunu onayladığını ve diğer itiraflarla ilgili çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

  • Violent Criminal Apprehension Program: Şiddetli Suçlu Yakalama Programı, Kritik Olay Müdahale Grubu Ulusal Suçlu Analizi Ulusal Merkezinde yer alan, seri şiddet ve cinsel suçların analizinden sorumlu ABD Federal Soruşturma Bürosunun bir birimidir. ViCAP 1985 yılında FBI tarafından Quantico, Virginia’da kuruldu. Kısacası, FBI tarafından seri katillere karşı geliştirilmiş suç analiz raporlama birimidir.

Litte, tutulduğu Los Angeles İlçesi hapishanesinden transfer edilmesi karşılığında itiraf etmeye devam etmiştir.

Aralık 2018’de, Little’ın Mayıs 1981’de Kentucky, Warren şehrinde 23 yaşında Linda Sue Boards‘ı boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Cesedi, 15 Mayıs 1981’de, ABD Route 68 yakınlarında bulunmuştu.

Aralık 2018 tarihinde 1975’de Tennessee, Knox şehrinde boğularak öldürülen Martha Cunningham‘un Samuel Litte tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

32 yaşındaki Rose Evans‘ın cesedi 24 Ağustos 1991’de, Doğu 39. St.’deki boş bir alanda bulundu. 17 yaşındayken memleketi Binghamton, New York’da boğularak öldürülmüştü. Bir antropolog tarafından kim olduğuyla ilgili bir model yapmaya çalıştı fakat bir sonuç elde edilemedi. Cesedi bulunduğunda parmak izleri alınabildiğinden 1992 yılına kadar eşleştirme yapılamadı fakat 1992 yılında kimliği belirlenebildi. Litte itirafında onunla Doğu Peyton bölgesinde bir barda tanıştığını söyledi. Ayrıca onu, 20’li yaşlarında kahverengi saçlı, kısa, tombul bir kadın olarak nitelendirdi.

Samuel Litte, ayrıca 1977 veya 1978’de Cleveland’de başka bir kadını öldürdüğünü itiraf etti. 1977 veya 1978’de öldürülen kadın, 18 Mart 1983’te Willoughby Hills’de Ulusal Kayıp ve Tanımlanamayan Kişiler Sisteminde (NamUs) bulundu. Bu sistem bizde ki “Kimliği Belirsiz Cesetler” sistemiyle aynı şekilde çalışan sistemdir. Siyahi bir kadındı ve 17 ile 35 yaş arasında olduğu tahmin edilmekteydi. Talihsiz kadının cesedi Interstate 271 bölgesinin hemen dışındaki ormanlık alanda bir çitin yanında, çimenli bir yamaçtan atılmış halde bulundu; cesedi köpeğini yürüyüşe çıkaran bir adam tarafından bulundu. Bulunduğunda sadece iskeleti, bazı kıyafetler ve takılar kaldı.

Litte, ayrıca Ohio, Akron’da bir kadını öldürdüğünü itiraf etti. Aynı zamanda Cincinnati’de iki kadını öldürdüğünü söyledi. Bunlardan birisinin cesedini Columbus’un dışına diğerini ise Kentucky’de bir yere attığını söyledi. Litte’nin Cincinnati’de öldürdüğü iki kadından birinin vücudu Grove City’de bulundu ve kurban 33 yaşındaki Anna Stewart olarak belirlendi. Stewart, en son 6 Ekim 1981’de, hasta olan kız kardeşini görmek için hastaneye gittiğinde taksiden inerken görüldü.

“Jane Doe” olarak tanımlanan bir kurbanı ise yaşının ve cinayet tarihiyle ilgili herhangi bir şey hatırlamadığı için tahmini 15 ile 50 arasında olduğu tahmin ediliyor.

  • John Doe: ABD’de gerçek kimliği belirlenemeyen, ya da yasal gerekçelerle gizli tutulması gereken kişiler ve kimliği saptanamayan cesetler için kullanılan bir takma isimdir. ABD, Kanada ve ender olarak da İngiltere’de kullanılır.

Ceza Aldığı Cinayetler

Samuel Litte, 90’dan fazla cinayet işlemesine rağmen şuanda 8 cinayetten mahkum edilmiş durumda. Bununla birlikte 60’dan fazla cinayetle bağlantısı kurulmuş olmasına rağmen bunların hala mahkemesi yapılmamıştır. Ocak 2019’da birçok davanın mahkemesinin başlayacağı söylenmiştir. Ayrıca diğer itirafları ile ilgilide araştırmaları devam etmektedir.

isim Cinayet tarihi Mahkumiyet tarihi Cinayetin yeri
Anna Stewart 11 Ekim 1981 23 Ağustos 2019 Cincinnati , Ohio
Mary Jo Peyton 3 Temmuz 1984 23 Ağustos 2019 Cleveland , Ohio
Carol Elford 13 Temmuz 1987 25 Eylül 2014 Los Angeles , Kaliforniya
Guadalupe Abodaca 3 Eylül 1987 25 Eylül 2014 Los Angeles, Kaliforniya
Audrey Nelson 14 Ağustos 1989 25 Eylül 2014 Los Angeles, Kaliforniya
“Jane Doe” 1980-1999 23 Ağustos 2019 Cincinnati, Ohio
Rose Evans 24 Ağustos 1991 23 Ağustos 2019 Cleveland, Ohio
Denise Christie Kardeşler 2 Şubat 1994 13 Aralık 2018 Odessa , Teksas

Hapishanede Öldürdüğü Kadınların Resmini Çizdi

FBI, öldürülen 30 kişinin Little tarafından hapishanede çizilen renkli resimlerini de yayımladı. Bu kişilerin çoğu siyah kadınlardan oluşuyor. FBI’ın videoya kaydettiği sorguda, Little 1993’te boğarak öldürdüğü bir kadının cesedini tenha bir yolda nasıl yokuş aşağı yuvarlayarak attığını anlatıyor, “Sonra tali bir yolda bir ses duydum, ceset hâlâ yuvarlanıyordu” diyor.

Şüpheli (İtiraf Ettiği) Cinayetler

FBI’ya göre, Little aşağıdaki kişilerin cinayetlerini itiraf etti. Yirmi altı kişiyle ilgili belirli taslaklar verdi. Bu kişilerin tamamı Litte ile bağlantı kurulamamıştır.

isim Cinayet tarihi Cinayetin yeri notlar
İsimsiz beyaz kadın 1970-1971 Homestead, Florida Bilinmeyen yaş.
“Linda” 1971 Miami, Florida Siyah kadın, yaklaşık 22 yaşında
“Marianne / Mary Ann” 1971-1972 Miami, Florida Siyah kadın, yaklaşık 18 yaşında. Litte, bu kurbanın bir taslağını verdi.
İsimsiz siyah kadın 1971-1972 Miami, Florida Muhtemelen hava kuvvetlerine bağlı.
İsimsiz beyaz kadın 1972 Prens George’un İlçesi, Maryland Yaklaşık 20–25 yaşlarında. İtirafı bilinen bir “Jane Doe” davasıyla eşleştirildi. Little bu kurbanın bir taslağını verdi.
“Sarah” 1973 Kendall, Florida Yaklaşık 45 yaşındaydı. Kurbanının ilk adı “Sarah” olduğu söyledi.
İsimsiz siyah kadın 1973 New Orleans, Louisiana Bilinmeyen yaş. Muhtemelen yerel bir restoranda çalıştı.
İsimsiz siyah kadın 1974 Savannah, Georgia Yaklaşık 22 ya da 23 yaşlarında
İsimsiz siyah kadın 1974 Cincinnati, Ohio Yaş bilinmiyor ve vücudu Columbus, Ohio’da bulundu. Dava üzerinde çalışılıyor.
“Emily” 1970’lerin ortası Miami, Florida Siyah kadın, yaklaşık 23 veya 24 yaşlarında. Muhtemelen Miami Üniversitesi’nde çalışıyordu.
İsimsiz siyah kadın 1975 Knoxville, Tennessee Yaklaşık 25 yaşlarında
İsimsiz siyah kadın 1976-1977 Wichita Şelalesi, Teksas Bilinmeyen yaş. Cesedi Wichita Şelalesi yakınlarına attığını söyledi. Little, bu kurbanın bir taslağını verdi.
“Jo” 1976-1979 Granit Şehri, Illinois Siyahi kadın. Yaklaşık 26 yaşında. St. Louis, Missouri’de onunla tanıştığını söyledi. Little, bu kurbanın bir taslağını verdi.
İsimsiz siyah kadın 1976-1979 Doğu St. Louis, Illinois Bilinmeyen yaş. Muhtemelen St. Louis, Missouri’de tanıştı.
İsimsiz siyah kadın 1976–79
veya 1993
Houston, Teksas Bilinmeyen yaş. Little bu kurbanın bir taslağını verdi.
İsimsiz siyah kadın 1977 Macon, Georgia Yaklaşık 30-40 yaşlarında. Bu itiraf mevcut bir Jane Doe davasıyla eşleştirildi.
İsimsiz siyah kadın 1977 Pascagoula, Mississippi Yaklaşık 35 ila 45 yaşlarında. Gulfport’ta bir araya gelmiş, ancak Pascogoula’ya özgü ve bir tersanede çalıştı. İtiraf, mevcut bir Jane Doe davasıyla eşleşti.
İsimsiz siyah kadın 1977 veya 1978 Cleveland , Ohio Bilinmeyen yaşta hangi yetkililer hala bu dava üzerinde çalışıyor. 2 Haziran 2019’da, 20-35 yaşları arasında bir yerde siyah bir kadın ve minyon olarak tanımlandı. Küçük vücudu çimenli bir yamaçtan aşağı attı, ormanlık alanda bir çitin hemen yanında, Ohio eyaletindeki Willoughby Hills eyaletinde Interstate 271’in hemen dışında bulundu. Ceset, 18 Mart 1983’te Ulusal Kayıp ve Tanımlanamayan Kişiler Sistemine (NamU) göre bulundu ve 17 ila 24 yaşlarında olduğuna inanıyor.
İsimsiz siyah kadın 1977-1978 Plant City, Florida Bilinmeyen yaş. Clearwater şehrinde tanıştığını ifade etti.
İsimsiz siyah kadın 1977 veya 1982 Charleston, Güney Karolina Yaklaşık 28 yaşında
İsimsiz siyah kadın 1980-1981 Dade County, Georgia Yaklaşık 25–30 yaşlarında. Bu itiraf bilinen bir Jane Doe davasıyla eşleştirildi.
İsimsiz siyah kadın 1980-1984 Gulfport, Mississippi Yaklaşık 22 yaşında
İsimsiz siyah kadın 1981 Atlanta, Gürcistan Yaklaşık 35–40 yaşlarında. Little, bu kurbanın bir taslağını verdi.
İsimsiz beyaz kadın 1982 New Orleans, Louisiana Bilinmeyen yaş
İsimsiz beyaz kadın 1983-1984 Atlanta, Gürcistan Yaklaşık olarak 26 yaşlarında ve Griffin, Georgia’dan gelmiş olabilir. Little, bu kurbanın bir taslağını verdi.
İsimsiz kadın 1984 Columbus, Ohio yakınında Bilinmeyen yaşta. Yetkililer hala bu dava üzerinde çalışıyor. Vücudunu Kuzey Kentucky’de attığını söyledi.
İsimsiz siyah kadın 1984 Atlanta, Gürcistan Yaklaşık 23–25 yaşlarında ve muhtemelen bir üniversite öğrencisi. Little, bu kurbanın bir taslağını verdi.
İsimsiz beyaz kadın 1984 Kuzey Kentucky Bilinmeyen yaş. Muhtemelen Columbus, Ohio’da tanışmış. Little, bu kurbanın bir taslağını verdi.
İsimsiz siyah kadın 1984 ortası 1990’ların Batı Memphis, Arkansas Yaklaşık 28 ya da 29 yaşlarında. Memphis, Tennessee’de tanıştığını söyledi. Little, bu kurbanın bir taslağını verdi. İtiraf, bilinen bir Jane Doe davasıyla eşleşti. Zena Maria Jones’un ailesi bu eskizleri kayıp akrabaları olarak kabul etti. Anthony Jones adında bir adam, eskizde 1997 yılında öldürülen annesine benzediğini belirtti.
İsimsiz siyah kadın 1984 San Bernardino, Kaliforniya Yaklaşık 18–23 yaşlarında
İsimsiz siyah kadın 1984 Fort Myers, Florida Bilinmeyen yaş.
İsimsiz siyah kadın 1984 Tampa Körfezi, Florida Bilinmeyen yaş.
İsimsiz siyah kadın 1984 Savannah, Georgia Yaklaşık 23 yaşında
İsimsiz siyah kadın 1987 Los Angeles, Kaliforniya Bilinmeyen yaş.
İsimsiz siyah kadın 1987 Los Angeles, Kaliforniya Bilinmeyen yaş.
İsimsiz siyah kadın 1987 Los Angeles, Kaliforniya Yaklaşık 19 yaşında
“Anneanne” 1987 Los Angeles, Kaliforniya Siyah kadın. Yaklaşık 50 yaşında
İsimsiz siyah kadın 1987 Los Angeles, Kaliforniya Yaklaşık 22 ya da 23 yaşlarında
İsimsiz siyah kadın 1987 Los Angeles, Kaliforniya Yaklaşık olarak 26 veya 27 yaşında
İsimsiz siyah kadın 1987 – 90’ların başında Monroe, Louisiana Yaklaşık 24 yaşında.
İsimsiz İspanyol kadın 1988 veya 1996 Phoenix, Arizona Yaklaşık 40 yaşlarında. Little, bu kurbanın bir taslağını verdi.
Jolanda Jones 1994 Pine Bluff, Arkansas 26 yaşında
“Alice” 1990-1991 Los Angeles, Kaliforniya Siyah kadın. Yaklaşık 40-45 yaşlarında
İsimsiz kadın 1991 Akron, Ohio Bilinmeyen yaş. Yetkililer dava üzerinde çalışıyor.
İsimsiz siyah kadın 1991-1992 Los Angeles, Kaliforniya Yaklaşık 20–22 yaşlarında. San Francisco’dan olmuş olabilir.
İsimsiz siyah kadın 1992 Los Angeles, Kaliforniya Bilinmeyen yaş.
İsimsiz siyah kadın 1992-1993 Los Angeles, Kaliforniya Bilinmeyen yaş.
İsimsiz İspanyol kadın 1992-1993 Los Angeles, Kaliforniya Yaklaşık 24 veya 25 yaşlarında. Phoenix’ten olabilir.
İsimsiz siyah kadın 1992-1993 Kuzey Little Rock, Arkansas Bilinmeyen yaş.
İsimsiz siyah kadın 1996 Los Angeles, Kaliforniya Yaklaşık 23–25 yaşlarında
“T-Para” 1996 Los Angeles, Kaliforniya Siyah kadın. Yaklaşık 23 ya da 24 yaşlarında
İsimsiz beyaz kadın 1996 Los Angeles, Kaliforniya Yaklaşık 23–25 yaşlarında. Little, bu kurbanın bir taslağını verdi.
İsimsiz siyah kadın 1996 Los Angeles, Kaliforniya Yaklaşık 25 yaşında
“Ann” 1997 Phoenix, Arizona Beyaz kadın, yaş bilinmiyor. Little, bu kurbanın bir taslağını verdi.

 

Etiketler : Samuel Little Kimdir Seri katil Seri Katil Samuel Little Seri Katil Samuel Little Kimdir
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Andrey Romanoviç Çikatilo Kimdir?

Andrey Romanoviç Çikatilo Kimdir?

Andrey Romanoviç Çikatilo, Sovyetler Birliği'nde faaliyet göstermiş en az 52 kişiye yaptığı cinsel saldırı, cinayet ve vahşice sonuçlanan suçlardan dolayı tutuklanan ve idam edilen bir seri katildir. Kendisine "Rostov Kasabı", "Rostov Canavarı" ve "Kırmızı Kasap" gibi lakaplar verilmiştir. 1978-1990 yıllarında, Ukrayna ve Rusya'da en az 52 genç kadın ve çocuğu öldürmesiyle tanınmaktadır. Çoğunlukla öldürdüğü insanlar genç ve savunmasız çocuklardı ve cinayetler vahşi şekilde işlenmişti. Çikatilo, 1992 yılında yakalanmış, 1994 yılında idam edilmiştir.

5 yıl önce
Katil Ali Asghar Boroujerdi Kimdir?

Katil Ali Asghar Boroujerdi Kimdir?

İran’da Katil Asgar (Asghar-e Ghatel, Asghar Qatel, Katil Asghar) olarak bilinen Ali Asghar Borujerdi, 20. yüzyılda yaşamış olan bir seri katildir. Borujerdi, İran’ın ilk eşcinsel tecavüzcüsü ve ilk seri katilidir.

5 yıl önce
Seri Katil Mehmet Ali Çayıroğlu Kimdir?

Seri Katil Mehmet Ali Çayıroğlu Kimdir?

Mehmet Ali Çayıroğlu, Ordu ve Samsun illerinde 2013-2018 yılları arasında en az 11 kişiyi öldürdüğü iddia edilen Türk seri katilidir. Olaylar, altı yıl boyunca gerçekleşti ve kurbanları genellikle yalnız yaşayan kadınlar olmakla birlikte, yaşları 18 ile 60 arasında değişen erkekleri de hedef aldığı iddia edildi. 2018 yılında yakalandı ve 5 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mehmet Ali Çayıroğlu daha sonra cezasının kesinleşmesi için temyize başvurdu.

5 yıl önce
ad image
ad image