Arama

Yanlışlıkla Tahliye Olan Sapık 11 Kişiye Tecavüz Etti

Joseph McCann kimdir? Joseph McCann, İngiltere'de 2019 yılında bir dizi tecavüz ve cinsel saldırı olayı gerçekleştirmekten suçlu bulunan bir kişidir. McCann, on bir kadına ve bir erkeğe saldırdığı iddiasıyla tutuklandı. Bir gerilla savaşçısı olarak tanımlanan McCann, hapishaneden kaçtıktan sonra suçlarını işlediği iddia edildi. 34 yaşındaki McCann, mahkeme tarafından suçlu bulundu ve ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Medyada "sokaklardaki kabus" olarak anıldı.

10/12/2019 13:37 | Son Güncelleme : 26/04/2024 21:39 | Super Admin


Yanlışlıkla Tahliye Olan Sapık 11 Kişiye Tecavüz Etti
ad image
ad image

İngiltere’de yaşanan korkunç bir karışıklıktan sonra Joseph McCann isminde bir suçlu serbest bırakıldı. Bu korkunç hata sonrasında yaşanan bir seri tecavüz suçu ortaya çıktı ve Joseph McCann yaşları 11 ile 71 arasında değişen 11 kadına tecavüz etti. Bu suçların arasında en korkunç olanı ise bir çocuğu silah zoruyla kaçırıp, defalarca cinsel saldırıda bulunmuş olmasıydı.

Daha önce hırsızlık suçuyla hapse atılan Joseph McCann isminde ki mahkum İngiltere’de ki infaz sisteminde yaşanan bir hatadan dolayı Şubat 2019’da tahliye edilmişti. Tahliye edildikten sonra suçlu hayatına geri dönen 37 yaşında ki Joseph McCann, yoğun bir şekilde kokain ve alkol kullanmaya başladı.

Şubat ayında serbest kalamsının ardından sadece 2 ay kadar suç işlemeden durabilen sapık, ilk cinsel saldırısını Nisan ayında Watford’da yaptı. Bu saldırının ardından McCann, sadece iki hafta içerisinde Londra, Manchester ve Cheshire şehirlerinde yaşları 11 ile 71 arasında değişen 11 kadın ve çocuğu silah zoruyla kaçırıp, defalarca cinsel saldırıda bulundu.

Bu saldırılarının sonrasında yakalanan McCann, gerçekleşen mahkemesinin ardından 6 Aralık 2019 Cuma günü karar duruşması yapıldı. Bu duruşmada silahla alıkoyma, cinsel istismar ve tecavüz suçlarından suçlu bulundu. Suçlu bulunmasının ardından hükmün okunması Pazartesine bırakıldı ve o gün yapılan mahkemede 33 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı. McCann’in en az 30 yıl cezaevinde kalması bekleniyor.

Yargıç Andrew Edis, cinsel saldırılardan suçlu bulunan  Joseph McCann’i “klasik bir psikopat” olarak nitelendirdi ve yanlışlıkla tahliyesine neden olan sorunların araştırılması konusunda “bağımsız ve sistemli” bir soruşturma yürütülmesi gerektiğini söyledi.

Yargıç Edis, hüküm duruşmasında McCann’i “çocuklara yönelik bir tehdit” ve “pedofil” olarak tanımladı.

Yakalanması ve Suçları

Yanlışlıkla serbest kalmasının ardından İngiltere’de yakalanan Joseph McCann adlı sapığın mahkemesinde kan donduran yeni detaylar ortaya çıkmıştı. Londra’da yaşayan 37 yaşındaki McCann, bir kurbanıyla seyahat ettiği anlar, bir güvenlik kamerasına böyle takılmıştı.

Congleton bölgesinde ki bir sokakta yürüyen iki kız çocuğuna yaklaşarak onlara “Sabahtan beri sizi arıyorum” demişti. Bu seslenişin ardından kız çocukları küçük çaplı bir şok yaşamışlardı, çünkü hiçbiri Congleton’da yaşamıyordu.

Ardından kız kardeşine neden zorbalık yaptıklarını sordu. Bunun sonrasında “Yüzünüzde gözlük veya ağzınızda diş kalmayacak, sizi doğrayacağım. Ya arabaya binersiniz ya da sizi basit bir şekilde öldüreceğim” dedi. Kızlar korkarak arabaya binmişti ama ne o adama ne de onun kız kardeşini tanıyorlardı. Arabayla giderken sürekli olarak sessiz olmalarını ve çenelerini kapalı tutmalarını söylüyordu.

Akşam saat 18.44’te bir benzin istasyonunda durdular. Bu sırada arka koltukta oturan kızla bir süre bir şeyler konuştu ve sonrasında istasyonda bulunan markete girdi. Buradan prezervatif aldı. Bu sırada öfkeli ve telaşlıydı. Aynı zaman diliminde İngiliz polisi Cheshire ve Manchester’da McCann ve otomobilini arıyordu. Yeniden yola koyulan araç Clayton Bypass’ın dolambaçlı yollarında ilerlerken, kaçırılan çocuklar çığlık atıyordu. Bu sırada bir polis devriye aracı tarafından durduruldular.

Polisler aracı kontrol ederken arabada bulunan ve korkudan renkleri değişmiş olan iki kız çocuğunu fark etti. Bunu anlayan ve polislerin onu aradığını fark eden McCann aracıyla hızla kaçmaya başladı. Kilometrelere devam eden kovalamaca sırasında McCann başka bir arabayla da çarpışmıştı. Bu kazanın ardından yoluna aracını bırakıp kaçarak devam etmişti.Bahçe çitlerinden atladı ve koşmaya devam etti. Bu sırada polis peşine düşmüştü. Yolda gördüğü bir bisiklete binen zanlı, sonrasında Stoke kentinde bir taksi durdurdu. En sonunda tarlalar arasında koşmuştu. Son çare olarak gördüğü ve burada saklanabileceğini düşündüğü bir ağaca çıktı fakat burada polis tarafından yakalandı.

Duruşmalar devam ederken bir ifadesinden, 21 yaşındaki iki kız kardeşten birinin sapık tarafından kaçırıldığı, talihsiz kızın McCann’e daha önce hiç cinsel ilişkiye girmediğini söyleyerek yalvarması üzerine McCann’in tecavüz yerine cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Aracına zorla bindirdiği başka bir kadına ise zorla idrarını içtirdiği, boğazına bıçak dayadığı ve tecavüz ettiği ortaya çıktı. Kurbandan adresini isteyen sapık, erkek arkadaşını bıçaklayacağı tehdidini de savurdu.

Başka bir kurbanıyla ise barda tanışmıştı. Sarhoş olan kadını evine bırakmayı teklif etmişti. Sarhoş kadının evine geldiğinde onu yatağa bağlayan McCann, kurbana çocuklarının gözü önünde tecavüz etti.

25 yaşında olan başka bir kurbanı ise ifadesinde sapığın onu arabasına aldığını ve kendisine defalarca tecavüz ettiğini söyledi. Bu korkunç işkence tam 12 saat devam etti ve sonunda bir votka şişesini McCann’in kafasına vurmasıyla ondan kurtulmuştu.

 

Etiketler : Joseph McCann kimdir Tecavüzcü Joseph McCann kimdir Tecavüzcü Joseph McCann sokaklardaki kabus
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Andrey Romanoviç Çikatilo Kimdir?

Andrey Romanoviç Çikatilo Kimdir?

Andrey Romanoviç Çikatilo, Sovyetler Birliği'nde faaliyet göstermiş en az 52 kişiye yaptığı cinsel saldırı, cinayet ve vahşice sonuçlanan suçlardan dolayı tutuklanan ve idam edilen bir seri katildir. Kendisine "Rostov Kasabı", "Rostov Canavarı" ve "Kırmızı Kasap" gibi lakaplar verilmiştir. 1978-1990 yıllarında, Ukrayna ve Rusya'da en az 52 genç kadın ve çocuğu öldürmesiyle tanınmaktadır. Çoğunlukla öldürdüğü insanlar genç ve savunmasız çocuklardı ve cinayetler vahşi şekilde işlenmişti. Çikatilo, 1992 yılında yakalanmış, 1994 yılında idam edilmiştir.

5 yıl önce
Katil Ali Asghar Boroujerdi Kimdir?

Katil Ali Asghar Boroujerdi Kimdir?

İran’da Katil Asgar (Asghar-e Ghatel, Asghar Qatel, Katil Asghar) olarak bilinen Ali Asghar Borujerdi, 20. yüzyılda yaşamış olan bir seri katildir. Borujerdi, İran’ın ilk eşcinsel tecavüzcüsü ve ilk seri katilidir.

5 yıl önce
Seri Katil Mehmet Ali Çayıroğlu Kimdir?

Seri Katil Mehmet Ali Çayıroğlu Kimdir?

Mehmet Ali Çayıroğlu, Ordu ve Samsun illerinde 2013-2018 yılları arasında en az 11 kişiyi öldürdüğü iddia edilen Türk seri katilidir. Olaylar, altı yıl boyunca gerçekleşti ve kurbanları genellikle yalnız yaşayan kadınlar olmakla birlikte, yaşları 18 ile 60 arasında değişen erkekleri de hedef aldığı iddia edildi. 2018 yılında yakalandı ve 5 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mehmet Ali Çayıroğlu daha sonra cezasının kesinleşmesi için temyize başvurdu.

5 yıl önce
ad image
ad image